28
Apr
29
Apr
Extra examentraining op Marianum

Van 09:00 tot 17:00

Marianum biedt extra examentraining aan, zodat de leerlingen zich optimaal kunnen voorbereiden op hun examen. Net als voorgaande jaren werkt de school samen met Lyceo. De examentrainingen vinden dan ook weer tegen een gereduceerd tarief plaats in de locatie Groenlo.

Data en kosten
De examentrainingen duren elk twee dagen en worden gegeven op 28-29 april 2018 en op 30 april-1 mei 2018 op onze locatie in Groenlo. De trainingen zijn geschikt voor examenkandidaten van vmbo-tl, havo en vwo.

De trainers van Lyceo zijn stuk voor stuk hoogvliegers in hun studie en zijn aan strenge selectiecriteria onderworpen. Het zijn studenten die een relevante HBO-/WO opleiding volgen. Zij doorlopen bij Lyceo diverse didactische en inhoudelijke trainingen.

Eén tweedaagse examentraining voor havo/vwo kost € 169,00.
Eén tweedaagse examentraining voor vmbo-tl kost € 143,00.

Opgeven voor twee examentrainingen kan ook. De kosten van de tweede training zijn dan hetzelfde als de eerste training.

Inschrijven
Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, is er op de website van Lyceo een speciale pagina gemaakt waarop leerlingen van Marianum zich kunnen inschrijven voor meerdere examentrainingen. Inschrijven voor één of meerdere examentrainingen kan via www.lyceo.nl/marianum. Wij raden u van harte aan om niet te lang te wachten met inschrijven zodat u verzekerd bent van een plek.

Meer weten? 
Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de examentrainingen en het complete aanbod van Lyceo? Neem dan contact op met Lyceo door te bellen naar 071 -79 000 40 of kijk op www.lyceo.nl.