Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Hoe schrijf ik me in?

Inschrijven voor Marianum

Het inschrijven van uw kind gaat via een overdrachtsformulier dat u als ouder/verzorger heeft ontvangen van de basisschool. Na ontvangst van dit ingevulde formulier, kan Marianum op een veilige manier de gegevens van uw kind digitaal opvragen bij de basisschool.

Is er tijdens het eerste leerjaar sprake van een verhuizing en wilt u uw kind komt uw kind op onze school inschrijven? Neem dan contact op met school voor een oriënterend gesprek. Naar aanleiding van dit gesprek kan Marianum overgaan tot aanmelden bij onze school. Mocht het nodig zijn een tweede gesprek te houden – in het belang van uw kind – dan bespreken we dit met elkaar.

Het plaatsen van uw kind in een klas gebeurt op grond van advies van de basisschool en/of de VO-school van herkomst. In welke klas een kind komt, beslist degene die verantwoordelijk is voor het onderwijsteam en is afhankelijk van de mogelijkheden.

Mocht u meer willen weten over het aanmelden in leerjaar 1?
Neemt u dan contact op met ons algemene telefoonnummer 0544 – 477070. U kunt dan vragen naar de teambegeleider van het onderbouwteam Adriaan Verschuren (a.verschuren@marianum.nl).

Aanmelding vanaf leerjaar twee
Wilt u uw kind inschrijven bij ons op school en gaat uw kind naar leerjaar 2 of hoger? Dan vragen wij u in eerste instantie telefonisch contact met ons op te nemen met het algemene telefoonnummer 0544 – 477070 om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek. U kunt dan vragen naar een van onze teambegeleiders. Belangrijke informatie om te vertellen tijdens dit gesprek is om welk leerjaar het gaat, welke locatie en welk onderwijsniveau uw kind volgt.

Naar aanleiding van het oriënterende gesprek kan Marianum uw kind inschrijven bij onze school of we besluiten een tweede gesprek te plannen. Hierbij kunnen andere gesprekspartners aansluiten in het voordeel van eventueel maatwerk voor uw kind.

Onze teambegeleiders

Onderbouw Lichtenvoorde en Groenlo – Adriaan Verschuren
Bovenbouw Groenlo – Arjan Paf
Bovenbouw Lichtenvoorde – Michel Kamphuis

lokaal_les_opletten2