23 december 2016

VERBOUWING MARIANUM GROENLO

Terugblik periode november/december

Het gevelmetselwerk is grotendeels klaar. De laatste hoeken en een stuk gevel boven de nieuwe entree wordt begin van het nieuwe jaar uitgevoerd.

De buitengevel voorzijde (Deken Hooijmansingel) is gereed. De kozijnen zijn gemonteerd. De dakbedekking op fase 3 en op de oude gymzaal is vernieuwd en gereed. Binnen zijn de cementdekvloeren aangebracht, de hellingbaan is gestort. Er is begonnen met het plaatsen van de scheidingswanden, tevens is de stukadoor volop bezig.

Werkzaamheden komende periode

Het laatste gevelmetselwerk wordt uitgevoerd, waarna de steiger gedemonteerd zal worden in week 3-2017.

De buitenbetimmeringen van onder andere de luifels en laatste buitenkozijnen worden aangebracht. Dit zorgt ervoor dat het van buiten nagenoeg gereed lijkt. De bouwplaatsinrichting (ketenpark) wordt naar de voorzijde (Deken Hooijmansingel) verplaatst, zodat Liemers verder kan met het buitenterrein. Binnen starten we met de verdere afbouw, te weten schilderwerk, plafond, afwerkvloer, tegelzetter, etc.

De laatste fase nadert zijn einde. De oplevering komt in zicht.

De laatste loodjes

In fase 3 zijn de ruwbouwwerkzaamheden van de installaties afgerond. Alle hoofdleidingen en -kanalen zijn gemonteerd. Deze zijn op de in fase 1 voorbereide installatie-onderdelen aangesloten. In januari starten voor ons de afbouwwerkzaamheden. Radiatoren, sanitaire toestellen en de luchtroosters zullen dan worden gemonteerd. De werkzaamheden in de kapel zijn afgerond de ventilatie-installatie werkt inmiddels weer en de werkzaamheden aan de ventilatie-installatie in de aula onder de kapel worden in de eerste weken van januari afgerond. Het einde van het project komt in zicht!

Kerstgroet

Marku Bouw, Alferink, gemeente Oost Gelre, de Bibliotheek Oost-Achterhoek, Te Kiefte Architecten, SBM, CIBIS, Dijkoraad, Liemers Hendriks en Scholengemeenschap Marianum wensen u fijne kerstdagen en een goed 2017.


Like ons op Facebook

Vindt u het leuk om de verbouwing van dichtbij te volgen?
Like Marku Bouw dan op Facebook 'Revitalisatie Marianum Groenlo'.
Daar plaatsen we regelmatig foto's en berichtjes van de verbouwing.

Vragen? U kunt ons mailen via verbouwinggroenlo@marianum.nl.

Merkt u buiten de schooltijden onregelmatigheden op of rondom de school op?
Neemt u dan telefonisch contact op met de oproepdienst 06 - 23 26 95 03.

Copyright © 2015 Marianum
Contact | Disclaimer
Postbus 35
7140 AA Groenlo
Tel: 0544-477070
Fax: 0544-477050