Watersportkamp voor leerlingen uit klas 1 en 2

Van woensdag 23 mei tot en met 25 mei organiseert Marianum voor het eerst dit jaar een watersportkamp voor leerlingen uit klas 1 en 2. Dit doet zij in samenwerking met Huski Reizen uit Houten. De bestemming is Zeilschool Neptunus in Idskenhuizen (Friesland). De watersportactiviteiten vinden plaats op het Koevorden(Kûfurd) meer.

Wat is inbegrepen? 
De reist kost in totaal € 190,-. Hierbij is het volgende inbegrepen:- Een driedaagse busreis naar Idskenhuizen in Friesland- Drie dagen watersportactiviteiten, zoals varen op een valk / laser-pico en windsurfen- Verblijf op zeilschool Neptunus- Reisverzekering- Huur benodigde materialen- Instructeurs- Catering (uitzondering frisdranken)

Opgeven
Leerlingen kunnen zich voor 9 februari 2018 opgeven via het Opgaveformulier watersportkamp mei 2018. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (50). Wees er dus snel bij! Mocht het zo zijn dat er onvoldoende aanmeldingen zijn, dan gaat de reis niet door.

Vragen
Hebt u vragen? Dan kunt u deze stellen aan de heer Paf via a.paf@marianum.nl of tijdens de informatieavond die later dit jaar plaatsvindt.

Meer informatie over de zeilschool en de watersportactiviteiten is te vinden op www.zeilschoolneptunus.nl